Automatizare pentru casa inteligenta

Controme revolutioneaza sistemul de incalzire sau racire! Controme Smart-Heat conecteaza toate componentele din casa, rezultatul este un sistem inteligent cu economii de pana la 30% energie.

Aplicatia web CONTROME Smart Heat este accesibila de pe toate device-urile mobile sau desktop-uri, compatibila cu toate sistemele de operare si browsere (Windows, IOS, MacOS, Android). Aplicatia este disponibila momentan in limba germana si engleza, fraceza si italiana sunt in pregatire.

Controme Smart Heat poate fi folosit in instalatii noi dar si in instalatii deja functionale. Tehnologie wireless sau conexiuni cu fir. Incalzire sau racire.

Controme Smart Heat duce automatizarea la alt nivel. Sistemul este bazat pe un miniserver Quad-Core cu 4 nuclee Cortex-A53, 64-Bit-ARM-SoC, 1,2 GHz, slot SD Card, Chip Wireless si 1 GB RAM. Destula putere deci sa proceseze functiile complexe Smart Heat. Consumul de energie ramane insa foarte redus, se situeaza intre 2 – 4 Watt / ora. Conexiunea cu internetul se realizeaza simplu prin mufa LAN integrata.

Controme Smart Heat proceseaza informatii de temperatura furnizate de catre senzori din camere, de pe tur/retur sistem incalzire, senzor de temperatura exterioara dar le compara si cu evolutia vremii bazat pe buletinul meteo furnizat de catre conexiunea internet.

Functiile setabile sunt multiple, fiecare camera sau zona poate fi reglata individual. Reglajul circuitelor de incalzire / racire se realizeaza cu actuatoare la distribuitor sau cu actuatoare wireless de ex. la calorifere.

Set automatizare incalzire in pardoseala cu cablu, senzor temperatura aplicabil pe perete

Set automatizare incalzire in pardoseala cu cablu, senzor temperatura ingropat in perete

Set automatizare incalzire in pardoseala wireless

 

 

Set wireless automatizare incalzire cu calorifere, cap termostatat cu actuator

 

Compatibil cu toate sistemele de operare / browsere – pc, tableta, smartphone 

Windows

IOS / Mac OS

Android / Chrome OS

 

 

 

 

 

 

pentru incalzirea in pardoseala sau perete

pentru calorifere

pentru toate tipurile de centrale termice