CALDURA, LUMINA, COMFORT… , nevoi esentiale fara de care o viata este de neinchipuit. Obiectivul nostru este eficientizarea sistemului energetic in jurul acestor nevoi cu ajutorul naturii si tehnologiei de top existente pe piata. Energiile neconventionale sau regenerabile sunt energiile viitorului care ne ajuta sa atingem acest obiectiv, sigur si cu costuri minime in exploatare. Ele ne ajuta sa fim independenti fata de cresterile in pret al energiilor conventionale, sa fim independenti fata de furnizorii clasici, sa fim independenti fata de evenimente geopolitice care afecteaza sistemul energetic conventional tot mai des.

Forta apei si al vantului au fost singurele forme de energie utilizate in urma cu cateva secole. Aceste forte au furnizat energia necesara pentru functionarea morilor, Cristoph Columb a descoperit America in 1492 propulsat in exclusivitate de vant. Astazi, dupa mai mult de 500 ani, intr-o perioada in care incepem sa simtim efectele poluarii ne reorientam si redescoperim ceea ce parea uitat de generatiile anterioare. Viata in armonie cu natura, safolosim resursele ei fara sa o distrugem pentru un mediu mai curat si o viata mai sanatoasa.

Solartec ofera solutii pentru atingerea acestui scop folosind tehnologie de ultima ora pusa la dispozitie de parteneri cu renume international care dispun de experienta necesara si de tehnica pentru implementarea unui sistem energetic eficientizat.

Filizofia noastra poate fi descrisa cel mai bine printr-un citat John Ruskin (1819 – 1900), filozof, scriitor si critic de arta englez:

“Nu exista nimic pe lumea asta ce nu ar putea fi facut mai rau si vandut mai ieftin de catre cineva iar oamenii care se orienteaza doar la pret devin victime pe merit acestor indeletniciri. Nu este intelept de a plati prea mult dar mai rau este de a plati prea putin. Daca platiti prea mult pierdeti doar ceva bani, asta e tot. Daca platiti prea putin pierdeti cate o data totul fiindca obiectul cumparat nu i-si poate indeplini scopul atribuit. Legile economiei interzic posibilitatea de a obtine valoare superioara pentru bani putini. Acceptand oferta cea mai mica trebuie sa adaugati o anumita suma pentru riscul asumat. Iari daca faceti astfel aveti destui bani pentru a plati ceva mai bun.”