termosemineu Rohem

Despre ROHEM Feuerungstechnik

Firma ROHEM exista de 65 ani, totul incepand cu o turnatorie in care se confectionau componente pentru sobe. In primii ani de existenta s-a inceput cu productia de seminee proprii. In timp gama de produse a fost diversificata si au aparut focarele cu apa sau fara. Produsele au indeplinit de la inceput cele mai exigente cerinte raportate la calitate si durabilitate. Know How-ul acumulat impreuna cu tehnologiile noi se transforma in produsele moderne de astazi. Designul exceptional sau ergonomia produselor fac diferenta fata de concurenta. Cuvantul Feuerungstechnik inseamna pentru ROHEM o ardere curata si uniforma a lemnului. Constructia in interiorul focarului nu este vizibila din exterior, insa este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui focar cu adevarat bun.

warum_vorteile

Avantajele unui focar ROHEM

Rohem este specializat in productia termosemineelor, adica a focarelor cu apa. Acest tip de focar este produs de doua decenii. Focarele sunt construite astfel incat ele sunt invelite intr-o punga de apa: partile laterale, capacul si spatele sunt construite cu pereti dublii umplute cu apa care preia cea mai mare parte a energiei produse prin arderea lemnului. Aceasta energie este distribuita in casa de catre sistemul de incalzire. Tehnologia aquaTECH permite placerea unui repaus in fata focului iar in acelasi timp casa este incalzita.

warum_neo_agat1

 

Calitate in tehnologie.

Tehnologia aquaTECH se regaseste in toate produsele ROHEM. ROHEM este specializat in legatura intre apa si foc. In functie de tipul semineului sunt folosite doua tehnologii. O data modelele in care apa inconjoara focarul complet pentru utilizarea maxima a energiei produse pentru incalzirea apei. Modelele Egra, Opal si Neo folosesc aceasta constructie und apa inconjoara focarul in forma de U si in plus partea superioara. In functie de model sunt 1 pana la 3 tevi de incalzire incorporate in partea superioara a focarului, schimbul de caldura intre gazele arse si apa este inbunatatit. Aceasta solutie produce un raport mare de incalzire a apei in proportie cu puterea totala, se obtine un randament de pana la 83%.

Modelul Alva este construit diferit. Si aceste modele dispun de 1 pana la 3 tevi de incalzire in partea superioara pentru un schimb de caldura efectiv intre gazele arse si apa care este pompata prin ele. In plus o punga de apa in forma de U inconjoara focarul in lateral si spate. Partea superioara nu este construita cu perete dublu, deci nu are punga de apa. Aceasta constructie produce un raport mai mare de incalzire a spatiului in care este amplasat.

vorteile_raum

 

Pretentii mari pentru produse de calitate

Fonta este un material utilizat in productia de sobe de sute de ani. Proprietatea ei de a inmagazina caldura, optica solida si durabilitatea sunt calitati care o face ideala pentru utilizarea in seminee. In productia ROHEM se foloseste otel de cazan cu o grosime intre 5 – 6 mm. Datorita exeprientei de decenii in productia termosemineelor si cooperatiei cu parteneri renumiti cum ar fi SCHOTT, DISA sau Deutscher Guss produsele ROHEM se remarca prin calitatea exceptionala. Semineele au o perioada de garantie de 7 ani.

vorteile_rohem_kamineinsatz

 

Doriti o oferta personalizata?

Va rugam sa ne contactati pentru a gasi impreuna solutia optima pentru casa dumneavoastra.

warum_rohem_kamineinsatz_angebot