Seria Egra – aquaTech®egra_45_poza_camera

Seria ROHEM EGRA se remarca prin designul frontal simplist, folosirea fontei de cea mai inalta calitate si geamul frontal de dimensiuni mari. Rama decorativa frontala poate fi aleasa din 3 variante, deschiderea usei frontale poate fi adaptata cerintelor individuale – stanga sau dreapta.

Ca toate semineele ROHEM EGRA are o admisie al aerului de ardere din exteriorul cladirii pentru siguranta in exploatare. Sistemul ingenios de postardere al gazelor asigura un geam curat in permanenta si un horn curat, fara depuneri. Datorita adminisiei unice de aer in camera de ardere ROHEM Duo se obtine o economie a lemnului de pana la 15% respectiv o durata de ardere prelungita.

Seria ROHEM Egra este livrabila intr-o multitudine de variante si puteri. Toate au un randament de peste 81%, inclusiv modelul LS / RS cu geamul de sticla foarte mare si peste colt!

Variante rama decorativa frontala

termosemineu_egra_45grade_

Egra 45°

termosemineu_egra_90_grade

Egra 90°

termosemineu_egra_90_slim

Egra 90° S

  .

Seria Egra Standard & Egra Glass

.

ROHEM Egra Standard 45°

ROHEM Egra Standard 45°

ROHEM Egra 90° S

ROHEM Egra 90° S

Termosemineele Egra Standard sunt livrabile in variante de 10.3 KW (6 KW inspre apa), 14.4 KW (10.9 inspre apa), 20.4 KW (15 KW inspre apa) si 24 KW (18 KW inspre apa). Focarele beneficiaza de tehnologia inovatoare ROHEM Aqua Tech si este captusit cu vermiculita (partile laterale).Vermiculita inmagazineaza mai putina caldura decat samota, arderea se produce la temperaturi mai mari si este mai curata. Randamentul acestor focare este de 81 – 82 %, punga de apa este cuprinsa intre 33 si 45 litri. Greutatea este cuprinsa intre 150 – 195 kg, lungimea max. a lemnului 500 mm. Aerul pentru ardere este admis din exterior prin clapeta unica ROHEM Duo, diametru 120 mm, in trei pozitii a focarului, stanga lateral, dreapta lateral sau mijloc spate. Racordul la evacuare are un diametru de 180 mm.

Modelul Egra Glass cu sticla dubla este livrabil in variantele de 10.3 KW (7.6 KW inspre apa), 14.4 KW (11.4 inspre apa), 20.4 KW (16.6 inspre apa) si 24 KW (19.5 inspre apa). Acest model produce proportional mai multa caldura inspre apa, astfel el este ideal pentru spatii de amplasare mai mici sau case eficientizate energetic. Rama decorativa frontala pentru modelul Egra Glass este livrabila in variantele 90° si 90° S.

 

 

Seria Egra RS & LS – Aqua Tech

Semineu pe colt ROHEM Egra LS

Semineu pe colt ROHEM Egra LS

semineu pe colt ROHEM Egra RS

semineu pe colt ROHEM Egra RS

Termosemineele EGR LS & RS sunt modele cu geam mare peste colt. Ele atrag privirile in camera datorita designului cu stil. Partea cu geamul pe colt este la libera alegere. Rama decorativa frontala este detasabila pentru a facilita un montaj perfect. In pofida faptului ca geamul frontal este foarte mare se atinge o forta de incalzire mare si un randament de 81%! Sistemul ingenios de postardere asigura un geam curat in permanenta si un horn fara depuneri. Focarul din otel de cazan special este captusit in lateral cu vermiculita si poate fi incarcat cu lemne de pana la 500 mm.

Sunt livrabile doua modele, unul cu 12 KW (6 KW inspre apa) si unul cu 17 KW (10.5 KW inspre apa). Punga de apa este cuprinsa intre 28 si 36 litri. Modelul de 12 KW cantareste 205 kg, cel de 17 KW cantareste 215 kg.

 

 

 

Rohem semineu ergra ls montaj

exemplu montaj termosemineu pe colt rohem egra rs

 

 

 

 

 

 

 

Rohem Egra LS montaj

exemplu montaj termosemineu pe colt rohem egra ls

Rohem termosemineu Egra