Seria Neo – aquaTech®neo_panorama_exemplu_montaj

Termosemineele ROHEM Neo au o constructie de baza unica care permite adaptarea designului in functie de cerintele individuale (chiar si ulterior) prin schimbarea ramei decorative frontale, aceasta fiind detasabila. Astfel se poate alege momentan din cinci rame decorative cu design diferit, de la simplu la extravagant. Dat fiind faptul ca ROHEM actualizeaza gama de design in permanenta se va putea alege in viitor dintr-un numar mai mare, optiunile de design frontal raman la alegere. Rama decorativa detasabila faciliteaza un montaj usor si curat.

Se foloseste fonta turnata de calitate superioara din Germania pentru acest termosemineu. Cenusarul are o usa separata iar deschiderea usii in stanga sau dreapta este la libera alegere. Conceptul de baza al focarului este indreptat catre individualitate.

Se intelege de la sine ca acest focar beneficiaza de toata tehnologia ROHEM Aqua Tech, este captusit complet cu apa, are racorduri variabile pentru admisia aerului de ardere din exterior sau dispune de un reglaj electronic sofisticat pentru o ardere controlata si eficienta. Sistemul dublu de “limpezire” al geamului frontal asigura o ardere si un geam curat. Focarele Neo au un randament de peste 81%.

Termosemineele Neo sunt livrabile in variante de 14.4 KW (10.9 KW inspre apa), 20.4 KW (15 KW inspre apa), 24.9 KW (20.5 KW inspre apa) si 29.3 KW (24.1 KW inspre apa). Focarele sunt captusite cu samota (partea de jos) si vermiculita (partile laterale). Vermiculita inmagazineaza mai putina caldura decat samota, arderea se produce la temperaturi mai mari si este mai curata. Randamentul acestor focare este de 81 %, punga de apa este cuprinsa intre 65 si 90 litri. Greutatea este cuprinsa intre 265 si 310 kg, lungimea max. a lemnului 500 mm. Aerul pentru ardere este admis din exterior prin clapeta unica ROHEM Duo, diametru 120 mm, in trei pozitii a focarului, stanga lateral, dreapta lateral sau mijloc spate. Racordul la evacuare are un diametru de 180 mm.

.

.

Neo Simple

Neo Simple

Neo Agat

Neo Agat

Neo Panorama

Neo Panorama

Neo Topaz

Neo Topaz

Neo Greek

Neo Greek

Variante

design

frontal

 

 

 

 

Seria ROHEM Neo

Seria ROHEM Neo