.

Seria Opal – aquaTech®opal_panorama__detail_fonta

Design clasic traditional, tehnologie moderna. Seria Opal combina traditia fontei turnate cu tehnologia moderna ROHEM.

Fiecare focar este decorat cu elemente traditionale din fonta produse manual, fiecare semineu Opal este UNICAT.

Opal Panorama 1 & 2

Termosemineele Opal Panorama 1 & 2 se remarca prin sticla frontala mare si curbata, deosebirea intre ele este data de ornamentele din fonta diferite.

opal_panorama_1_termosemineu

ROHEM Opal Panorama 1

opal_panorama_2_semineu

ROHEM Opal Panorama 2

 

Termosemineele Opal Panorama 1 sunt livrabile in variante de 14.4 KW (10.9 KW inspre apa) si 24.9 KW (20.5 KW inspre apa), Panorama 2 este livrabil in variante cu 24 KW (18 KW inspre apa) sau 30 KW (24 KW inspre apa). Ambele beneficiaza de tehnologia inovatoare ROHEM Aqua Tech. Focarul este captusit cu samota (partea de jos) si vermiculita (partile laterale). Vermiculita inmagazineaza mai putina caldura decat samota, arderea se produce la temperaturi mai mari si este mai curata. Randamentul acestor focare este de 81 %, punga de apa este cuprinsa intre 60 si 85 litri. Greutatea este cuprinsa intre 275 – 375 kg, lungimea max. a lemnului 600 mm. Aerul pentru ardere este admis din exterior prin clapeta unica ROHEM Duo, diametru 120 mm, in trei pozitii a focarului, stanga lateral, dreapta lateral sau mijloc spate. Racordul la evacuare are un diametru de 180 mm.

opal_panorama_1_poza_montaj

exemplu montaj ROHEM Opal Panorama 1

opal_panorama_2_poza_montaj

exemplu montaj ROHEM Opal Panorama 2

 

Opal Saphir & Opal Saphir Twin

Spre deosebire de Opal Panorama modelul Opal Saphir dispune de sticla dreapta. Modelul Opal Saphir Twin dispune de doua sticle drepte, el fiind un focar de tip “tunel” cu vizibilitate si posibilitate de incarcare cu lemne din doua parti diamentral opuse.

opal_saphir_termosemineu

Rohen Opal Saphir

opal_saphir_twin_semineu

Rohem Opal Saphir Twin

Termosemineele Opal Saphir sunt livrabile in variante de 14.4 KW (10.9 KW inspre apa), 20.4 KW (15 KW inspre apa), 24.9 KW (20.5 KW inspre apa) si 29.3 KW (24.1 KW inspre apa). Greutatea este curpinsa intre 240 – 280kg. Focarul este captusit cu samota (partea de jos) si vermiculita (partile laterale). Vermiculita inmagazineaza mai putina caldura decat samota, arderea se produce la temperaturi mai mari si este mai curata. Randamentul acestor focare este de 81 %, punga de apa este cuprinsa intre 60 si 75 litri, lungimea max. a lemnului 500 mm. Aerul pentru ardere este admis din exterior prin clapeta unica ROHEM Duo, diametru 120 mm, in trei pozitii a focarului, stanga lateral, dreapta lateral sau mijloc spate. Termosemineele Opal Saphir Twin sunt livrabile in variante de 11 KW (7 KW inspre apa), 14.5 KW (10.9 KW inspre apa) si 19 KW (13 KW inspre apa). Randamentul acestor focare este de 79%. Racordul la aerul de ardere din exterior este pe partea lateral stanga sau dreapta.

exemplu montaj ROHEM Opal Saphir

exemplu montaj ROHEM Opal Saphir

 

serie_opal_saphir_rohem