ZEWOTHERM Ventilatie cu recuperare de caldura decentrala. Eficienta la pret atractiv.

 

ventilatie cu recuperare caldura decentrala

Deranj fonic minim

Folosind ventilatoare de inalta performanta din ultima generatie se obtine un deranj fonic minim de 11 – 33 dB. Debit aer in 4 trepte, 18 m3/h pana la 46 m3/h.

Costuri reduse

Prin utilizarea unui element ceramic se ajunge la o recuperare de caldura de pana la 91%. In comparatie cu aerisirea normala prin deschiderea ferestrelor se ajunge la o economie substantiala de energie avand in acelas timp aer proaspat in casa. O unitate de ventilare consuma intre 0.8 – 4.0 W / ora.

Fara praf, polen si insecte in casa

Persoanele alergice pot respira usurate fiindca aerul introdus este filtrat de prafuri si polen. Filtru praf clasa G3, filtru polen electrostatic cu prefiltrare. Insectele nu mai patrund in casa, geamurile raman inchise.

Previne formarea mucegailui

Umezeala acumulata in incaperi insuficient ventilate este o problema reala. Ea afecteaza sanatatea locuitorilor dar si cladirea. Ventilarea camerelor previne eficient formarea mucegaiului.

Solutie ideala pentru cladiri existente

Montajul sistemului de ventilare cu recuperare caldura decentral este foarte simplu de realizat, unitatile se monteaza in peretii exteriori al camerelor. Sistemul nu are nevoie de tubulatura in interiorul casei, nu este nevoie de lucrari deranjante sau spargeri prin peretii interiori.

Principiul de functionare – ventilare cu recuperare caldura decentrala

modalitatea si principiul de functionare ventilatie cu recuperare caldura decentrala

principiu functionare ventilatie cu recuperare caldura decentrala (clic pt. marire)

Unitatea de ventilare inovativa ZEWOTHERM Smart Fan este un sistem de ventilare cu un grad de recuperare a caldurii de pana la 91%. Astfel se poate obtine o economie de pana la 50% in perioada de incalzire. Designul compact (diametru gaura montaj 162 mm) este prevazut pentru peretii exterior cu o grosime minima de doar 280 mm, sistemul fiind printre cele mai mici unitati de ventilare cu recuperare caldura.

unitate ventilare smart fan

Smart Fan

Cea mai mica, silentioasa si eficienta unitate de ventilare in clasa sa aduce confortul in toata casa. Tehnologia perfect fusion permite un flux de aer optim odata cu un consum energetic minim si performanta maximala. Grad de recuperare pana la 91%. Zgomot intre 11 – 33 db. Consum electric intre 0.8 – 4.0 W. Tensiune 12 V DC. Ventilator axial, reversibil, controlat electronic, rezistent la umezeala. Filtru praf clasa G3, filtru polen electrostatic cu prefiltrare. Temperatura de functionare intre -20 si + 60 gr. C.

Optional echipabil cu un senzor inovativ care masoara temperatura si umiditatea in incaperi si adjusteaza optim modul de functionare.

 

 

 

 

unitate ventilare obiect fan

Obiect Fan

Unitate de ventilare cu recuperare de caldura basic, pret atractiv. Grad de recuperare caldura pana la 90%. Volum aer pana la 43 mc/h.