Sisteme de incalzire in pardoseala sau perete cu agent termic la temperaturi joase

 

pic1ZEWOTHERM

Experienta indelungata in domeniul sistemelor de incalzire in pardoseala, calitatea superioara a produselor si orientarea absoluta inspre cerintele clientilor sunt strans legate de numele ZEWOTHERM.

Totul de la un singur furnizor

incazire in pardoseala zewotherm

Ca furnizor pentru sisteme de incalzire cu suprafata mare ZEWOTHERM asigura in toate fazele de constructie produse verificate si sisteme profesionale de montaj care economisesc timp si costuri celor implicati. ZEWOTHERM produce izolatii termice – fonice, teava de incalzire in pardoseala, distribuitoare, sisteme de reglaj si accesorii care se remarca prin calitate, finisaj si mult know-how tehnic. Componentele sunt perfect adaptate si utilizabile intr-o multitudine de aplicatii cum ar fi in case de locuit, birouri, hale industriale, spitale, sali de sport, etc… .

Incalzirea in pardoseala / Incalzirea ideala

In ultimii ani incalzirea in pardoseala cu agent termic s-a dovedit a fi un sistem de incalzire economic care indeplineste cerintele actuale de confort si economie la intretinere combinand avantajele sistemelor de incalzire cu agent termic la temperaturi joase: confort, libertate arhitecturala, economie, igiena si ecologie. Praf ridicat, curenti de aer sau caldura neuniforma sunt inexistente, nici un sistem de incalzire nu ajunge asa de aproape de ideal decat incalzirea in pardoseala. Caldura radianta face ca agentul termic sa fie incalzit pana la max. 45o C fata de 55o- 75o C in sistemele de incalzire clasice. Datorita incalzirii uniforme ne simtim la 20o C la fel de confortabil ca la 22o C intr-o incapere incalzita clasic de unde rezulta economii de pana la 12% energie. Fenomenul de autoreglare produce economii suplimentare (predarea caldurii se micsoreaza daca ecartul intre pardoseala si temperatura camerei scade, daca este egala predarea caldurii este stopata automat). Incalzirea in pardoseala este ideala in combinatie cu sistemele de incalzire moderne si ecologice cum ar fi pompa de caldura si panourile solare prin faptul ca foloseste temperaturi scazute al agentului termic. Ea este sistemul perfect pentru constructiile eficientizate energetic.

Temperare cu ajutorul incalzirii in pardoseala / perete

zewotherm_hauptsitz copyIarna cald, vara rece – reglaj inteligent cu sistem. Incalzirea in pardoseala / perete poate fi folosita vara pentru climatizarea spatiului unde este instalata. Respectand elementul de confort a unei podele nu prea reci ( temperatura podelei ca. 20o C conform DIN 1946 ) se poate preda o forta de racire cuprinsa intre 40 – 60 W/mp. Indiferent daca este instalata o pompa de caldura sau nu, ZEWOTHERM ofera componentele inteligente Solartec este partenerul firmei ZEWOTHERM in Romania, leader in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire sau racire in pardoseala cu agent termic. Zewotherm produce in Germania cu utilaje de ultima generatie sisteme complete proiectate fie pentru spatii de locuit in constructie sau renovare, fie pentru utilizari in domeniul industrial, birouri sau productie.pentru incalzire si racire impreuna cu incalzirea in pardoseala / perete.

Incepand cu proiectarea sistemului de incalzire – racire in pardoseala sau perete, consultanta tehnica si pana la executia instalatiei Solartec asigura transpunerea know-how-ului ZEWOTHERM in practica.